ESCRIURE EL PASSAT
Escola D Olot Foto Cataleg

El passat és un dels fils que constitueixen el teixit narratiu d’algunes de les més rellevants veus literàries contemporànies, que indaguen sobre el temps present i, molt especialment, sobre la nostra fràgil retenció del passat; tot a través d’unes escriptures que il·luminen allò que és perdut i retrobat al decurs del temps.

Aquesta exposició és el resultat de la col·laboració entre els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia i alumnes ESDAP de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, l'única escola oficial d'art i disseny de les comarques gironines; l'Observatori del Paisatge de Catalunya i el Festival MOT.

“Escriure el passat” és una mostra en la qual el paisatge, la literatura i la fotografia s'uneixen per recrear i imaginar indrets i situacions descrites en diversos fragments literaris, en els quals el pas del temps i la memòria juguen un paper capital.
 

Els autors de les fotografies són:
Judith Bassagañas, Andrea Cabeza, Eva Cardona, Emma Clilverd, Adam Engelhard, Berta Escobar, Èlia Figueras, Laia Giménez, Anna Jordana, Judit Juárez, David Manzano, Aida Mayenco, Mª Àngles Maresma, Natàlia Masferrer, Anna Morales, Elm Murcia, Clara Suriñach, Anna Rius, Salva Saseta i Cristina Serra.
 

ESCOLA D’OLOT