Dona has de ser
Afomir Foto

Les dones d’Afomir hem volgut representar amb aquesta exposició, la figura femenina des de l’àmbit del seu rol a la societat.

La màscara representa una dona que durant anys ha viscut amagada, des d’un rol social que, malgrat ser protagonista de la seva història, l’ha relegada a un segon pla, ja sigui professional com personalment.

Confinada en aquest paper, amb aquesta mostra volem reivindicar la igualtat de drets entre homes i dones, independentment del sexe o la condició social.


També hem volgut trencar estereotips relacionats amb la dona. Nosaltres som persones lliures de decidir com volem estimar, vestir, treballar... i què volem decidir.

Es tracta d’una exposició plantejada des del respecte, amb la mirada i la visió de moltes dones en diferents moments de la seva vida i la seva experiència més personal i íntima.

Fotògrafes: Adelina Putellas, Carme Canelada, Eulalia Gil, Helen Llores ,Jael Álvarez, Margarida Nadal, Maria López, Pilar Gil, Rosa Leones, Yolanda Massagué, Lluïsa Vizcaíno, Maria Brucart, Rosalina Niñá, Yolanda Luque, Carmen Rosa Muñoz, Mariona Fernández, Cristina Serra.

Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac