La Mediterrània, un mar de pàgines
Escola D Olot

«... Cal recuperar la consciència de pertànyer a una mateixa joie de vivre, a una rica tradició cultural comuna i multisecular que els autors d’abans i d’ara demostren contínuament en les seves obres. Agustí d’Hipona al segle V deia: “El món és un llibre, i aquells que no viatgen només en llegeixen una pàgina.” La Mediterrània és un mar de pàgines. Qui les llegeixi s’hi ben descobrirà.»
Manuel Forcano, comissari del MOT 2019

Aquesta exposició és el resultat de la col·laboració entre l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, l'Observatori del Paisatge de Catalunya i el Festival MOT. “La Mediterrània, un mar de pàgines” és una mostra en la qual el paisatge, la literatura i la fotografia s'uneixen per recrear i imaginar indrets i situacions descrites en diversos fragments literaris en els quals afloren l'escènica del Mediterrani i les vivències dels seus protagonistes.

Autors: Gemma Bañeras, Andrea Bolcato, Aina Bonany, Ariadna Colom, Nanouch Congost, Clàudia Corona, Luís Delgado, Tim Gompers, Nil Invernón, Sergio Rueda, Guillermo Martín, Isaac Martos, Laia Monells, Inés Pinto, Ariadna Roura, Laura Trias, Sara Ruiz, Mar Zamora.

Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot
www.escolartolot.cat/