Chaos in the Valley
Isma Montfort Foto

La vall del riu Shenandoah acull cada any fins a tres “Demolition Derbies”, on els participants estimben deliberadament els vehicles per destrossar els dels seus oponents. Es tracta d’unes festes de destrucció amb molta pudor de gasolina, gens estranyes a l'Amèrica rural.

No hi ha professionals, tot i les hores dedicades a preparar els vehicles; i els beneficis van destinats al Parc de bombers voluntaris de la població. Però l’adrenalina enganxa i cada any són més els que s’animen a posar-se el casc per exposar-se a rebre de valent.

Els “Derbi” són perillosos, però les lesions greus no són gaire freqüents a la pista enfangada, on el conductor amb l'últim cotxe en funcionament rep el premi en efectiu. Cada mes d’octubre centenars de participants es troben a la població de Woodstock (Virgínia), al “Chaos in the Valley”, el “derbi” més important de la vall del Shenandoah.

A continuació, podeu veure el documental que acompanya l'exposició, on protagonistes ens expliquen com viuen i què signifiquen per a ells aquests derbis. -> VEURE DOCUMENTAL

Isma Montfort
Isma Montfort
www.imonfort.com/