Hijacking Lluèrnia
Escola Dolot Cataleg 1

Mostrem una selecció d’obres realitzades pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia, durant el taller impartit pel fotògraf Boris Eldagsen amb motiu del Festival Lluèrnia 2015, a través del projecte Europeu Flâneur, noves narratives urbanes.
Els treballs cerquen l’experimentació a partir dels reflexos, les llums i les instal·lacions que es varen veure durant el Festival. Totes les imatges fugen d'una visió purament documental i intenten utilitzar tot aquest teló de fons com a punt de partida per a la generació de fotografies suggeridores que, majoritàriament, es situen entre l'abstracció i la narració.
En el projecte Flâneur participen 14 institucions de 10 països europeus. Compta amb el suport de la UNESCO i de la CEE, amb la finalitat de promoure l’estudi i la difusió del territori des de l’òptica de la fotografia.
Els artistes del projecte són de: Laia Budó, Eduard Masó, Isaac Morchón, Anna Rius, Adrian Ruiz, Salva Saseta, Anna Tuà, Joan Pau Vall-Llosera, Judit Viñolas i Edgar Zazo.

Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot