El llenguatge de la imatge
Gaspar Camps Foto Cataleg

A l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps seguim, des de fa més de 25 anys, involucrant-nos en l’ensenyament de formes de comunicació visual i artística entre elles, la fotografia.
Ja sigui formant els alumnes del cicle reglat de gràfica publicitària per a la titulació d’aquest grau superior, aprenent les bases de la fotografia professional com: la visió de la llum, l’ús de la càmera, l’enquadrament, l’exposició, la profunditat de camp, la il·luminació, el revelat i el retoc digital. Assolint aquestes habilitats, l’alumnat haurà de poder generar imatges fotogràfiques lligades a un encàrrec específic d’un projecte de comunicació gràfica professional.
D’altra banda, els alumnes del monogràfic de projectes guiats de fotografia i Photoshop gaudeixen del renovat i lliure llenguatge de l’actual fotografia que permet -amb les eines actuals- jugar artísticament amb temes imaginables.
L’Escola fa la funció de tutoritzar el procés fotogràfic, tot posant en comú els diferents projectes dels alumnes i compartint coneixements i experiències ja sigui amb fotografies nocturnes, natures mortes, retrats o nus en un dels espais igualadins tan emblemàtics com “La Igualadina Cotonera”.

ESCOLA MUNICIPAL D’ART GASPAR CAMPS