FEM ESPORT... FEM ARXIU. IGUALADA CIUTAT ESPORTIVA
Arxiu Foto

Igualada ha estat nominada Ciutat Europea de l’Esport 2019 i un dels testimonis més fidedignes del fet esportiu igualadí és la relació de documents que es conserven a l’Arxiu de la ciutat, i sobretot, els documents en imatges. Més de 300.000 imatges formen part d’aquest arxiu, que van des de finals del segle XIX, fins avui; d’entre els quals hi ha nombroses fotografies de temàtica esportiva.

Amb el projecte Fem esport... Fem arxiu, endegat ja fa dos anys, l’Arxiu Comarcal de l’Anoia s’adhereix a la candidatura -una vegada més- amb una mostra fotogràfica d’esports bo i posant-lo a l’abast de tot el públic; sortint al carrer amb imatges de gran format.

L’exposició, que podreu gaudir passejant pels carrers d’Igualada, i a les instal·lacions esportives municipals, és una manifestació del bon ull dels fotògrafs Ramon Godó, Josep Castelltort, Ignasi Castelltort, Josep Bisbal, etc., en combinar l’art fotogràfic amb la força emocional que l’esport pot provocar amb la visualització de les imatges.

Arxiu Comarcal de l’Anoia