S’inaugura la 8a edició de FineArt Igualada

El divendres 21 de febrer hem inaugurat la 8a edició de FineArt Igualada al Museu de la Pell d’Igualada. 

Img 8839

L’acte inaugural ha comptat amb la presència del director del departament de cultura, Lluís Cerarols, juntament amb les autoritats de la ciutat encapçalades per l’alcalde de la ciutat, Marc Castells i el director del FineArt Igualada, Ramon Muntané, a més de la Isabel Muñoz, Premi Nacional de Fotografia.

FineArt Igualada reuneix les obres de fotògrafs de Catalunya, la resta de l’estat espanyol, així com artistes internacionals. Aquesta edició compta amb 52 exposicions que faran d’Igualada la capital de la fotografia fins el 15 de març.

A partir d’avui i fins el 15 de març, la ciutat d’Igualada serà una gran exposició que acollirà més de 1.000 fotografies. Durant 24 dies la ciutat gaudirà d’una mostra dels treballs de quaranta-cinc fotògrafs d’arreu del món, deu escoles de fotografia, tres guanyadors de concursos i dos col·lectius, a més d’oferir altres activitats culturals entorn de la temàtica: visites guiades, tallers de fotografia per a adults i nens i presentacions de llibres. Tot un espectacle pensat per a gaudir de la fotografia en totes les seves vessants.