AMUNT I FINET
Moixigaguers Col Lectiu Fort Foto Cataleg

El Col·lectiu Fort és el nom del grup de fotògrafs professionals que, des de l'any 2015, crea exposicions que giren al voltant de la temàtica castellera. Aquest col·lectiu de fotògrafs afeccionats als castells transmet la seva mirada individual, plàstica i fins i tot poètica, de detalls i moments en els tres temes diferenciats, producte de les tres exposicions que fins ara han organitzat.
La primera de les exposicions va ser a l'octubre del 2015, amb el reclam “Dones Castelleres”; una mostra que va voler reivindicar el paper de la dona en el món casteller. La segona exposició, feta pel Col·lectiu Fort, es va estrenar a l'octubre del 2016, sota el nom de “Fort!” i s’hi transmetia l'esforç, el patiment, les caigudes i les emocions més extremes viscudes a les diades castelleres. Finalment, la darrera exposició s'ha inaugurat a l'octubre del 2017, amb el nom de “Xiquets de Valls. Quilòmetre 0”, i fa un repàs de l'evolució de les dues colles de Valls.

Jonatan Tarafa Cervera, David Oliete Casanova, Laia Solanellas, Marc Serarols , Ariadna Brunet Pinós, Antoni Coll Lázaro, Laia Díaz Segura, Rodrigo Sicilia Gómez, Laura Rodríguez Triguero, Josep Pont i Roca, Mireia Comas Franc, Jean Segovia Menor, Pere Toda Serra, Gemma Soldevila, Emilio Barruz, Links Griñó.

COL·LECTIU FORT